(ΒΙΝΤΕΟ)«Απο τη θεία κοινωνία δεν μεταδίδονται αρρώστιες» τόνισε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κκ Γεώργιος, απαντώντας στο ερώτημα, αναφορικά με τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

«Η Θεία Κοινωνία δεν είναι μέσο διάδοσης ασθενειών» τόνισε στην κάμερα του #Συμβαίνει_τώρα ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κκ Γεώργιος, απαντώντας στο ερώτημα, αναφορικά με τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας.Έκανε, μάλιστα, αναδρομή στο παρελθόν, φέρνοντας ως παράδειγμα Ιερείς που υπηρέτησαν στη Σπιναλόγκα ,Ιερείς που υπηρέτησαν σε νοσοκομεία  μεταδοτικών ασθενειών και όπως είπε «δεν αρρώστησαν».


 

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, για τον έλεγχο των παράνομων παροχών νερού, των πιθανών ρευματοκλοπών, την σύσταση ομάδων εθελοντών κατά τοπική κοινότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και τη συνεργασία ελέγχου τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων από τους πλανόδιους εμπόρους, λόγω της πανδημίας ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγράφων.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τους τοπικούς προέδρους, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει: «Όπως σας είναι ήδη ο γνωστό , ο Δήμος Αγράφων διέπετε από πληθώρα

Read More »

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ με Φ.Π.Α.

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ», προϋπολογισμού 2.800.000,00 € με ΦΠΑ. Το έργο, που το επόμενο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ