(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Καρπενησίου-Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πριν δυο εβδομάδες στις 23/4/20 παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοιού κάτοικοι του Καρπενησίου είχαν συγκεντρωθεί στη σύραγγα Τυμφρηστού και έπειτα στο κίριο της Αντιπεριφέρειας αντιδρώντας στις πληροφορίες που είχαν περί έλευσης μεταναστών στο Καρπενήσι .Σήμερα το απόγευμα 6/5/20 στις 18:00 πραγματοποίησαν εκ νέου πορεία διαμαρτυρίας αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης.Αρκετοί φορούσαν προστατευτικές μάσκες ,αλλά σε πολλά σημεία όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο ήταν σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση ο ένας απο τον άλλον. Να σημειώσουμε οτι παρά την άρση των μέτρων ,το πρόστιμο 1.000 ευρώ για τις συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων συνεχίζει να υφίσταται.

           

     

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ