Συμβαίνει Τώρα: 15 νεα κρούσματα στο Κερασοχώρι. Κλείνουν υπηρεσίες και σχολεια στα Άγραφα

Κοινοποίηση

Συνεχίζεται ανησυχητικά η διασπορά κρουσμάτων στον Δήμο Αγράφων κ ενώ η ΤΚ Δαφνούλας βρίσκεται σε ολικό lockdown, αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο κατέγραψε σήμερα Πέμπτη 11/3/21 ο ΕΟΔΥ στην Τ.Κ. Κερασοχωρίου. Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι rapid test και μοριακά τεστ,όπου από τους 169 κατοίκους που ελέγχθηκαν, στα 89 rapid test βρέθηκαν 15 άτομα θετικά στον κορονοϊό, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα 80 μοριακά τεστ.

Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Καρδαμπίκη, κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγράφων που στεγάζονται στο Κερασοχώρι για την πραγματοποίηση απολύμανσης των χώρων των υπηρεσιών.

Κλειστές θα παραμείνουν και οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων καθώς και ο Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Αγράφων, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Σε αναστολή λειτουργίας το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κρέντης έως και την Τρίτη 23-03-2021.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό: Πάνος Καραγιάννης

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ