Συμβαίνει Τώρα: 15 νεα κρούσματα στο Κερασοχώρι. Κλείνουν υπηρεσίες και σχολεια στα Άγραφα

Κοινοποίηση

Συνεχίζεται ανησυχητικά η διασπορά κρουσμάτων στον Δήμο Αγράφων κ ενώ η ΤΚ Δαφνούλας βρίσκεται σε ολικό lockdown, αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο κατέγραψε σήμερα Πέμπτη 11/3/21 ο ΕΟΔΥ στην Τ.Κ. Κερασοχωρίου. Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι rapid test και μοριακά τεστ,όπου από τους 169 κατοίκους που ελέγχθηκαν, στα 89 rapid test βρέθηκαν 15 άτομα θετικά στον κορονοϊό, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα 80 μοριακά τεστ.

Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Καρδαμπίκη, κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγράφων που στεγάζονται στο Κερασοχώρι για την πραγματοποίηση απολύμανσης των χώρων των υπηρεσιών.

Κλειστές θα παραμείνουν και οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων καθώς και ο Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Αγράφων, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Σε αναστολή λειτουργίας το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κρέντης έως και την Τρίτη 23-03-2021.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό: Πάνος Καραγιάννης

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ