12ο Εντατικό Σεμινάριο «Ιατρικής Βουνού»

Κοινοποίηση

Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συνδιοργανώνει με τον Δήμο Καρπενησίου το 12ο Εντατικό Σεμινάριο της Ιατρικής Βουνού το τριήμερο 11 έως 13 Μαρτίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.
Το Σεμινάριο της Ιατρικής Βουνού συνδιοργανώνεται και φέτος με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης στην Ελβετία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.
Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του Δήμου Καρπενησίου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, στόχος του σεμιναρίου είναι να οργανωθεί μια διακλαδική άσκηση ετοιμότητας σχετικά με την προνοσοκομειακή αντιμετώπιση τραυματιών από το Χιονοδρομικό Κέντρο και την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της περιοχής καθώς και σχετική εκπαίδευση των ιατρών του νοσοκομείου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ