Απεργούν τα διαγνωστικά κέντρα και οι μικροβιολόγοι του Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Ανακοίνωση ιατρών μικροβιολόγων – βιοπαθολόγων:

«Τα Διαγνωστικά Μικροβιολογικά Εργαστήρια της πόλης του Καρπενησίου θα κλείσουν από 26 – 28 Μαΐου προειδοποιητικά για τους παρακάτω λόγους:
Οι αναγραφόμενες αμοιβές στα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ είναι εικονικές και καταβάλλονται με χρονική καθυστέρηση και με κρατήσεις προ φόρου ως και 70% με αποτέλεσμα να χρηματοδοτούμε εμείς τις εξετάσεις των ασφαλισμένων.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!
Πιστεύουμε ότι εάν οδηγηθούμε σε οριστικό κλείσιμο των εργαστηρίων μας θα έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο για εμάς ως επαγγελματίες Υγείας αλλά και στο γενικό σύνολο των κατοίκων της περιοχής.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΣΚΟΠΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ».

Τη στήριξή του εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας:

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τετάρτη 27/3 @18:30 || Ακούστε σε απευθείας μετάδοση την 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης Δ.Σ. (3η συνεδρίαση) (εισηγητής ο Πρόεδρος κ.Αρμάγος Χρήστος) 2.

Read More »

(ΦΩΤΟ) Σε διαβούλευση οι προτάσεις αξιοποίησης του κτηρίου της ΠΕ Ευρυτανίας (πρώην γιαπί)

Σε δημόσια διαβούλευση τίθενται οι προτάσεις για τις προτεινόμενες λύσεις αξιοποίησης του κτηρίου της ΠΕ Ευρυτανίας (πρώην γιαπί) όπως παρουσιάστηκαν από την μελετητική ομάδα στην

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ