Νεα διάκριση για το Τυροκομείο Κουτρομάνου στα “Athens Fine Foods Awards 2024”

Κοινοποίηση

Τα Athens Fine Foods Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων με έδρα την Ελλάδα.

Τη σφραγίδα της οργάνωσης των βραβείων έχει η δυναμική ομάδα που διοργανώνει την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.

Τα Athens Fine Food Awards αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους.

Στην κατηγορία γενικών τροφίμων γεύσεις 75 προϊόντων, το Τυροκομείο Κουτρομάνος κέρδισε το βραβείο και τη 3η θέση με το σύμβολο 1 αστέρι για την γεύση και βαθμολογία 16,5 / 20.

“Αυτό το βραβείο είναι το επιστέγασμα όλης της σκληρής δουλειάς όλων αυτών των χρόνων .Με τιμά ιδιαίτερα με ταπεινότητα και νιώθω πραγματικά ευγνώμων” δήλωσε ο κ. Ηλίας Κουτρομάνος.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ