1η Γιορτή Μανιταριού

Κοινοποίηση

Η 1η Γιορτή Μανιταριού στο Κρίκελο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Την Παρασκευή 5 Μαΐου ο Πρόεδρος των Μανιταρόφιλων Ελλάδας κ. Κωνσταντινίδης έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για «Τη μανιταροφιλία στην Ελλάδα», ενώ στη συνέχεια παρέδωσε βασικά μαθήματα μανιταρογνωσίας αναλύοντας και παρουσιάζοντας ποια μανιτάρια είναι δηλητηριώδη και ποια βρώσιμα, παρουσία του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. κ. Γεωργίου.

Την επόμενη ημέρα Σάββατο 6 Μαΐου από νωρίς το πρωί σύσσωμη η δημοτική ομάδα με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ πλήθος κόσμου αφού πεζοπόρησε επί 3 ώρες στο δάσος για τη συλλογή μανιταριών, συγκεντρώθηκε στην πλατεία του χωριού όπου ο σεφ κ. Παρασκευαΐδης μαγείρεψε πεντανόστιμες συνταγές με τον “πρωταγωνιστή” της μέρας, ο κόσμος τις γεύτηκε ενώ στη συνέχεια ρυθμό έδωσαν οι Manitarock!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Μανιταρόφιλων Ελλάδας κ. Κωνσταντινίδη, τον σεφ κ. Παρακευαΐδη και τους Manitarock για το ξεχωριστό διήμερο που μας χάρισαν και το μοναδικό ταξίδι που μας προσέφεραν στον κόσμο των μανιταριών! Ευχαριστούμε επίσης τους Ε4 το Πανταβρέχει για την έμπνευση, τον Σύλλογο Κρικελιωτών, τους χορηγούς: My Market, τα Αλλαντοποιεία Στρεμμένου και Βρέκου και τα τυροκομικά Κουτρομάνος για τα προϊόντα τους, τον Πεζοπορικό Φυσιοδιφικό Σύλλογο Καρπενησίου για τη δυναμική παρουσία του και όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

Ο Δήμος Καρπενησίου πάντα αρωγός σε δράσεις που αφορούν τον τόπο μας, στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάπτυξη της περιοχής μας και την τουριστική τόνωση των χωριών του Δήμου μας. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ