2 Έργα στον Δήμο καρπενησίου

Κοινοποίηση

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρπενησίου δημοπρατούνται δύο μεγάλα έργα για τον Δήμο Καρπενησίου. Τα έργα μελετήθηκαν εξ ολοκλήρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου, Αρχιτέκτονα κ. Γιάννη Πανόπουλο και έτυχαν χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τασιό. 

Το πρώτο έργο προϋπολογισμού 1.506.000 € ( με ΦΠΑ), αφορά την ολοκλήρωση δύο οδών, της οδού Ζέρβα και τη σύνδεση της Νεράιδας με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου παρακάμπτοντας  και αποσυμφορίζοντας το κυκλοφορίακα την πόλη και βοηθώντας την πιο εύκολη διέλευση των οχημάτων προς το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Το άλλο έργο, προϋπολογισμού 2.280.000 € ( με ΦΠΑ), αφορά την ανάπλαση της περιοχής του Προφήτη Ηλία με την ανακατασκευή τριών πλατειών και τη διασύνδεση  του Προφήτη Ηλία με την ανάπλαση της πόλης του Καρπενησίου. Ενοποιούμε και αναβαθμισμένη διασυνδέουμε την περιοχή του Προφήτη Ηλία με το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Και τα δύο έργα θα δημοπρατηθούν την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ