24η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2019

Κοινοποίηση

ΗΠεριφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, που θα λάβει χώρα από 17 -21/02/2019, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

Η GULFOOD είναι η πιο σημαντική εμπορική  έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή, Νότια Ασία και Αφρική.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά,  έλαια.

Η  έκθεση  είναι μόνο τροφίμων και ποτών (εκτός των αλκοολούχων) .

Επίσης, εκτός από τα nationalpavilions θα λειτουργήσουν θεματικές αίθουσες για τα ποτά/αναψυκτικα (drinks), για τα γαλακτοκομικά (dairy) και για τα έλαια (oils).

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προτίθεται να συμμετάσχει στο εθνικό περίπτερο της Χώρας μας, που οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (ENTERPRISE GREECE), και θα καλύψει οικονομικά, μέρος του συνολικού κόστους (~40%), για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

 

Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί όταν θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν.

 

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση και περιορισμένου χώρου, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή (αναφορά και σε αιτούμενα τ.μ.), ώστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προβεί σε προ κράτηση του εκθεσιακού χώρου με το EnterpriseGreece.

Αρμόδιο Στέλεχος: Ελευθερία Σιώζου,e-mail : siozou.e@evia.pste.gov.gr, Τ.2221 353 594.

 

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής.

Λεπτομέρειες της περσινής πρόσκλησης ΕΔΩ.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ