Το Hellas Rally 2019 στο Καρπενήσι 19-26 Μαΐου

Κοινοποίηση

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια, με το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, με επαγγελματίες της πόλης , ο Δήμος διεκδίκησε και κατάφερε μετά από προσπάθεια ενός χρόνου, να πάρει την διοργάνωση ενός μεγάλου αγώνα, του Hellas Rally Raid 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 19-26 Μαΐου στο Καρπενήσι. Το Hellas Rally 2019 είναι μία από τις κορυφαίας διοργάνωσης του off-road μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη χώρα μας, η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση rally raid της Ευρώπης, με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές και αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων οδηγών από όλο τον κόσμο.
Οι συμμετοχές θα φτάσουν τις 280 στον αριθμό από 27 χώρες του κόσμου ( ήδη είναι 250) ενώ 35 δημοσιογράφοι από 30 διαφορετικές χώρες θα καλύπτουν και θα προβάλλουν τον αγώνα. Επτά ημέρες οδήγησης στις απομακρυσμένες περιοχές των βουνών της Κεντρικής Ελλάδας, με την καθημερινή διαδρομή να είναι μεταξύ 160-250 χιλιομέτρων, το 90% είναι εκτός δρόμου.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, το πρώτο δίμηνο του 2019, παρουσίασαν σε 11 χώρες (Ευρώπη, Τουρκία , Ισραήλ) την περιοχή ολόκληρου του δήμου μέσα από έντυπα και βίντεο, ενώ διανεμήθηκαν περισσότερα από 800 usb με διαφημιστικό υλικό προβολής του τόπου μας.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ