Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του σεπτού ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, των δημάρχων Αγράφων και Καρπενησίου μα και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά τα παιδιά – ομαδόπουλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακούς μα και σύγχρονους χορούς. Το θέαμα ήταν συγκινητικό!

Οι γονείς και οι φίλοι της κατασκήνωσης ενθουσιάστηκαν από τα παιδιά αλλά και από τις τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις! Επίλογο στη βραδιά έβαλε ο ποιμενάρχης μας ευχαριστώντας τους υπευθύνους, τα στελέχη και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια λειτουργία της κατασκήνωσης!

Η πρώτη χρόνια λειτουργίας των κατασκηνώσεων υπό την ευθύνη της Μητροπόλεως μας ανήκει στην ιστορία! Όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα στα μάτια, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, δίνοντας ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου!

Το όραμα του ποιμενάρχη μας έγινε πραγματικότητα. Από σήμερα κιόλας αρχίζει ο σχεδιασμός για του χρόνου! Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται…

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, για τον έλεγχο των παράνομων παροχών νερού, των πιθανών ρευματοκλοπών, την σύσταση ομάδων εθελοντών κατά τοπική κοινότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και τη συνεργασία ελέγχου τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων από τους πλανόδιους εμπόρους, λόγω της πανδημίας ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγράφων.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τους τοπικούς προέδρους, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει: «Όπως σας είναι ήδη ο γνωστό , ο Δήμος Αγράφων διέπετε από πληθώρα

Read More »

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ με Φ.Π.Α.

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ», προϋπολογισμού 2.800.000,00 € με ΦΠΑ. Το έργο, που το επόμενο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ