Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Κοινοποίηση

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του σεπτού ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, των δημάρχων Αγράφων και Καρπενησίου μα και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά τα παιδιά – ομαδόπουλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακούς μα και σύγχρονους χορούς. Το θέαμα ήταν συγκινητικό!

Οι γονείς και οι φίλοι της κατασκήνωσης ενθουσιάστηκαν από τα παιδιά αλλά και από τις τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις! Επίλογο στη βραδιά έβαλε ο ποιμενάρχης μας ευχαριστώντας τους υπευθύνους, τα στελέχη και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια λειτουργία της κατασκήνωσης!

Η πρώτη χρόνια λειτουργίας των κατασκηνώσεων υπό την ευθύνη της Μητροπόλεως μας ανήκει στην ιστορία! Όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα στα μάτια, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, δίνοντας ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου!

Το όραμα του ποιμενάρχη μας έγινε πραγματικότητα. Από σήμερα κιόλας αρχίζει ο σχεδιασμός για του χρόνου! Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται…

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ