Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του σεπτού ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, των δημάρχων Αγράφων και Καρπενησίου μα και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά τα παιδιά – ομαδόπουλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακούς μα και σύγχρονους χορούς. Το θέαμα ήταν συγκινητικό!

Οι γονείς και οι φίλοι της κατασκήνωσης ενθουσιάστηκαν από τα παιδιά αλλά και από τις τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις! Επίλογο στη βραδιά έβαλε ο ποιμενάρχης μας ευχαριστώντας τους υπευθύνους, τα στελέχη και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια λειτουργία της κατασκήνωσης!

Η πρώτη χρόνια λειτουργίας των κατασκηνώσεων υπό την ευθύνη της Μητροπόλεως μας ανήκει στην ιστορία! Όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα στα μάτια, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, δίνοντας ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου!

Το όραμα του ποιμενάρχη μας έγινε πραγματικότητα. Από σήμερα κιόλας αρχίζει ο σχεδιασμός για του χρόνου! Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται…

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

(ΦΩΤΟ)Εισροή υδάτων σε υπόγειο εργοστασίου ξυλείας,Πυρκαγιά και πτώση δέντρου εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης

Λόγω της μεσημεριανής σφοδρής βροχόπτωσης η οποία κράτησε περίπου 1 ώρα, προκλήθηκαν 3 συμβάντα τα οποία άμεσα αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου.Πτώση δέντρου σε οδόστρωμα

Read More »

Απο 6/7 έως 10/7 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 68ο χλμ της Εθνικής Οδού 38 Λαμίας – Καρπενησίου

Απο την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διέυθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι: λόγω εκτέλεσης εργασιών, για το χρονικό διάστημα από 06.07.2020 έως 10.07.2020 και ώρες 07:30 έως 

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ