5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Κοινοποίηση

Στην 5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου στη Λαμία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Στη Συνεδρίαση συζητήθηκαν και διατυπώθηκαν προτάσεις σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης ( Δ.Ε.Υ.Α)- Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α.- Ευρωπαΐκοι Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας και άλλες διατάξεις. Ακόμη συζητήθηκαν και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση της αδικίας που υφίστανται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με τη μη καταβολή αποζημίωσης που θα διευκόλυνε τη μετακίνησή τους προκειμένου να παρίστανται στα Δημοτικά Συμβούλια. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ