5ο ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ FORUM ΤΡΟΦΙΜΩΝ & Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 24 & 25 Μαΐου 2018 Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων – ΛΑΜΙΑ

Κοινοποίηση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις διμερείς εμπορικές σχέσεις, και την εταιρεία BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, διοργανώνει το 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή πρόκειται να υλοποιηθεί με τη μορφή ενός συνεδρίου και Β2Β συναντήσεων γερμανικών εταιριών με Έλληνες παραγωγούς

στις 24 και 25 Μαΐου 2018

στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων.

 

Την πρώτη ημέρα (24.05.2017) θα λάβει χώρα το συνεδριακό μέρος του φόρουμ, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού τομέα, εκπροσώπους συνδέσμων, καθώς και σύντομες παρουσιάσεις ελληνικών και γερμανικών εταιρειών.

 

Τη δεύτερη μέρα (25.05.2017) θα διεξαχθούν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων παραγωγών/αγροτικών συνεταιρισμών και των γερμανικών εταιριών, που επιθυμούν να εισάγουν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως μεγάλος συνδιοργανωτής, έχει εξασφαλίσει για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χωρική της αρμοδιότητα, τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τους στις Β2Β συναντήσεις στο Ελληνογερμανικό φόρουμ τροφίμων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση του εξωτερικού εμπορίου.

 

Συγκεκριμένα, στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής παρέχονται:

 

συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις με γερμανικές εταιρίες (θα σας αποσταλεί πρόγραμμα συναντήσεων)

stand ανά  εταιρεία στο φουαγιέ της αίθουσας για την προβολή των προϊόντων και  γευσιγνωσία

– τοποθέτηση rollupbannerανά  εταιρεία 2μ. ύψος Χ 1μ. πλάτος (δικής σας υποχρέωσης)

– 5 προσκλήσεις για το συνέδριο

– συμμετοχή στο πλήρες πρόγραμμα του φόρουμ (συμπ. coffeebreaks, lightlunches)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για την πρωτοβουλία αυτή, παρακαλούμε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 10.04.2018, αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη συγκεκριμένη φόρμα, συνοδευόμενη με σύντομο προφίλ της εταιρείας στα αγγλικά,στο Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:

Ε-mail :info@kye.com.gr, Fax: 2231028725Text Box: Nαι, Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στο 5Ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων, (24-25/5/2018) στη Λαμία            			 Εταιρεία…………………………………………………………….Εκπρόσωπος:……………………………………………………….. Τίτλος/Θέση στην Εταιρεία:…………………………………………………………………………………………………………….. Δ/νση:…………………………………………………………………………………………….Τ.Κ…………………………………. ΑΦΜ…………………………..…………………………ΔΟΥ……………………………….. Τ:………………………………………E-Mail:…………………………………………. Σε ποια ομάδα προϊόντων θα θέλατε να συμμετέχετε στις Β2Β συναντήσεις;  • ελιές • ελαιόλαδο • ξηροί καρποί/αποξηραμένα φρούτα • φρέσκα φρούτα/λαχανικά  • κρασί/ αποστάγματα • μέλι / μελισσοκομικά προϊόντα • παραδοσιακό προϊόντα (π.χ. γλυκά κουταλιού, σαλάτες) • αρωματικά φυτά • όσπρια • γαλακτοκομικά προϊόντα • προϊόντα κρέατος/κρεατοσκευάσματα • κατεψυγμένα προϊόντα (π.χ. ζύμες)

 

 

 

Στο προσεχές διάστημα θα σας αποσταλεί το συνοπτικό πρόγραμμα του Φόρουμ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΥΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο τηλ. 2231030190. 

Αρμόδια Στελέχη: Χριστόφορος Παπαβασιλείου και  Παρασκευή Τσιαχρή.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

Θεμιστοκλής Χειμάρας

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ