73η Επέτειος από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου

Κοινοποίηση

Η κεντρική εκδήλωση για την επέτειο των 73 χρόνων από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου 2017, στον προαύλιο χώρο του Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων. Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης που μεταξύ των άλλων πως « Είναι πολύ ξεκάθαρο σήμερα, αποτελεί μονόδρομο, ότι μόνο με συλλογικό πνεύμα, με ρεαλισμό, με στόχευση, με συνεργασία, με κοινή λογική και αποφάσεις που παράγουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, με απελευθέρωση δυνάμεων και οράματα πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, που θα ‘ρθει , όχι απ’ έξω και από πάνω, αλλά από τη δική μας προσπάθεια. Μια προσσπάθεια που δεν περισσεύει κανείς, αλλά και μια προσπάθεια, που πρέπει να κάνουμε όλοι, ξεκινώντας ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, από αυτό που μπορούμε να κάνουμε παραπάνω και όχι να αναλωνόμαστε δείχνοντας τι δεν έκαναν οι άλλοι χθες, αλλά να δούμε τι περισσότερο πρέπει να κάνουμε σήμερα για το αύριο».

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης ως επίτιμος προσκεκλημένος του Δήμου, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο επικεφαλής του κινήματος « Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης. 

Όπως είθισται οι τιμητικές εκδηλώσεις κλείνουν με σύντομους χαιρετισμούς φορέων και εκπροσώπων συλλόγων. Στη φετινή εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό οι:

–           κ. Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

–           κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάχρης Π.Ε. Ευρυτανίας

–           κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος Αγράφων

–            κ. Χρήστος Οικονόμου, εκ μέρους του καπετάν Ερμή και μέλος της ΠΟΑΕ 

             Αθηνών 

–            κ. Παπαγιαννόπουλος Δημήτριος, Στρατηγός σε τιμητική αποστρατεία, μέλος

             του Συλλόγου Κορυσχαδιτών.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης οι επίσημοι επισκέφτηκαν τον χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης όπου και ξεναγήθηκαν.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ