7500 τριανταφυλλιές σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους πρασίνου στη πόλη και στα χωριά

Κοινοποίηση

 Ο Δήμος Καρπενησίου καλωσορίζει την άνοιξη φυτεύοντας 7500 τριανταφυλλιές σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους πρασίνου στη πόλη και στα χωριά. Ο Δήμαρχος κ. Σουλιώτης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Φυτώρια Κωνσταντινίδη από το Ριζάρι Έδεσσας που ανταποκρίθηκε και προσέφερε στο Δήμο μας αυτή την  ευγενική και πολύ σημαντική χορηγία φυτών.  

Στα πλαίσια δράσης του Δήμου θα πραγματοποιηθούν φυτεύσεις των τριανταφυλλιών τη  Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαρτίου σε διάφορα σημεία της πόλης από μαθητές σχολείων και συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν στο Ρίζωμα , στην είσοδο της πόλης , στο πάρκο Καφαντάρη και στη πλατεία του Γηροκομείου από μαθητές σχολείων. Στο Κολυμβητήριο, στο πάρκο Καραπιπέρη από τους συλλόγους  ΚΟΚ και ΕΥΡΥΤΟ, στο Συνεδριακό Κέντρο από τον πολιτιστικό σύλλογο Καρπενησίου και στο κλειστό γυμναστήριο από τους αθλητικούς συλλόγους ΑΤΛΑΝΤΑ και ΠΑΚ. Ήδη  έχει αρχίσει η διανομή των φυτών σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του δήμου .

 

Καλούμε όλους τους δημότες να αγκαλιάσουν την δράση αυτή του δήμου και να προστατέψουν τα φυτά από καταστροφές, υιοθετώντας ο καθένας μια πράσινη «γωνιά» στη γειτονιάς του. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ