Προετοιμασία ποδοσφαιρικών ομάδων και αθλητών στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου, ως κορυφαίος αθλητικός προορισμός, με την άριστη συνεργασία ξενοδόχων και επαγγελματιών του τουρισμού και παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε φέτος  εξαιτίας του COVID-19, παρέχει υπηρεσίες σε κάθε ομάδα, κάθε σωματείο, κάθε σύλλογο ή μεμονωμένο αθλητή που εμπιστεύεται τον τόπο μας για την πολύ σημαντική στη μετέπειτα πορεία του, διαδικασία της προετοιμασίας.

Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για ακόμη μια χρονιά φιλοξενεί ποδοσφαιρικές ομάδες της Super League και Football League 1 και 2 που επιλέγουν τον τόπο μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αλλά και μεγάλα ονόματα του στίβου, πανελλήνιους πρωταθλητές και μαραθωνοδρόμους, που πραγματοποιούν μέρος της προετοιμασίας τους στον τόπο μας είτε μεμονωμένα είτε με τους συλλόγους τους.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους, τα σωματεία και τους αθλητές που επέλεξαν και φέτος για την προετοιμασία τους τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν όλη αυτή την περίοδο στη χώρα μας και που τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλειά τους αλλά και την ασφάλεια όλων μας.

Τέλος ευχαριστεί το προσωπικό του Δήμου που για μια ακόμα φορά δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του ώστε όλα να λειτουργούν σωστά.

     

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ