ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών κρίνεται ικανοποιητική και συμμετείχαν σ’ αυτή πολίτες από διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Νομού μας. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός όσο και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Καλαντζή. Εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αργύρης, αρμόδιος για την «Τράπεζα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Στερεάς Ελλάδας». Η προσπάθεια της Περιφέρειας δεν σταματά εδώ, δράσεις εθελοντισμού θα επαναληφθούν, δίνοντας την ευκαιρία στους συνανθρώπους μας να εκφράσουν ευαισθησία και αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν καθώς και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου για την άψογη συνεργασία.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ