Αίτημα στον Δήμο Αγράφων:Σίτιση εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης των σχολείων Γρανίτσας και Ραπτοπούλου στο Οικοτροφείο Γρανίτσας »

Κοινοποίηση

Αξιότιμοι κύριοι

Είναι γνωστό σε όλους ότι διανύουμε μια έντονη περίοδο οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει βαθύτατα την ελληνική κοινωνία επιφέροντας δραματικές συνέπειες στα νοικοκυριά αλλά και στους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η δραματικές μισθολογικές περικοπές που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια της μνημονιακής κρίσης, καθιστούν δύσκολη την επιβίωση όλων όσων προσπαθούμε να ζήσουμε με το μισθό μας αξιοπρεπώς. Ιδιαίτερα πλήττονται οι εργαζόμενοι που αναγκάζονται να δουλεύουν μακριά από τα σπίτια τους και έχουν διπλό λειτουργικό κόστος ( ενοίκια, έξοδα μετακίνησης, διατροφή κτλ).

Με φόντο την παραπάνω πραγματικότητα, οι εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί Δ/θμιας Εκπ/σης που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα σχολεία της Γρανίτσας και του Ραπτοπούλου, αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα σίτισης δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης την οποία περιγράψαμε, αλλά  και της αδυναμίας παροχής τέτοιου είδους υπηρεσιών από τους τοπικούς επαγγελματίες.

Στα πλαίσια λοιπόν των συνθηκών αυτών και με δεδομένη την ευαισθησία του Δήμου Αγράφων όπως αυτή έχει επιδειχθεί και στο παρελθόν ( για το ίδιο θέμα) σας ζητάμε να επιτρέψετε την σίτιση των συναδέλφων εκπαιδευτικών στο οικοτροφείο της Γρανίτσας, έναντι ενός συμβολικού αντιτίμου.

Η θετική ανταπόκριση από μεριάς σας στο αίτημα των συναδέλφων που διαμένουν εκεί και το οποίο προσυπογράφει και η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, θα είναι μια έμπρακτη υποστήριξη από εσάς στους εκπαιδευτικούς, που με ευαισθησία και αυταπάρνηση δίνουν την μάχη για να προσφέρουν το μορφωτικό αγαθό στα παιδιά του Δήμου σας.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την θετική, θέλουμε να πιστεύουμε, έκβαση του αιτήματός μας και περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες.

 

 

              Ο Πρόεδρος                                                                                   Η  Γ. Γραμματέας 

              Μαστροκώστας Κώστας                                                                                 α.α.  

                                                                                                                                Πολλάκη Φανή                                                            

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ