Ακούστε σε απευθείας μετάδοση στους 97,5 fm τη 15η ΜΕΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Κοινοποίηση

Ακούστε απευθείας στους 97,5 fm τη 15η ΜΕΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση απόφασης ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ (Τροποποίηση Εισηγητικής έκθεσης, για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων οικονομικού έτους 2023) (εισηγήτρια η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΠΑΔΗΚ κ.Τσιουγκρή Κωνσταντία)

2. Έγκριση απόφασης ΕΚΕΠΠΠΠΑΔΗΚ (Αναμόρφωση Ετησίου Προγράμματος Δράσης έτους 2023) (εισηγήτρια η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΠΑΔΗΚ κ.Τσιουγκρή Κωνσταντία)

3. Έγκριση απόφασης ΕΚΕΠΠΠΠΑΔΗΚ (2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και στοχοθεσίας οικ. έτους 2023) (εισηγήτρια η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΠΑΔΗΚ κ.Τσιουγκρή Κωνσταντία)

4. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος- Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικ. έτους 2023 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

5. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου, του Δήμου Αγράφων, του Δήμου Αγρινίου και του Δήμου Αμφιλοχίας με τίτλο ‘’Δράσεις Ανάδειξης και Ανάπτυξης της Λίμνης Κρεμαστών 2023’’(εισηγητής ο Δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)

6. Επιχορήγηση Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρπενησίου εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

7. Έγκριση συνδιοργάνωσης “Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας XCC,XCO,XCE» με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

8. Έγκριση συνδιοργάνωσης αθλητικής διοργάνωσης “10ου Ευρυτάνειου Δρόμου” του Δήμου Καρπενησίου με το Σύλλογο Κρικελλιωτών Ευρυτάνων (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

9. Έγκριση συνδιοργάνωσης “Basketball Camps” του Δήμου Καρπενησίου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

10. Έγκριση συνδιοργάνωσης 2ου Μυρίκειου Δρόμου «Δάσους» με τον Εξωραιστικό Σύλλογο Μυρίκης Ευρυτανίας (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

11. Έγκριση συνδιοργάνωσης «Παραποτάμια 2023» με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο «ΠΑΝΤΑΒΡΕΧΕΙ» και τον Δήμο Καρπενησίου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

12. Έγκριση συνδιοργάνωσης «Αναβίωση της Μάχης της Καλιακούδας» με τον Σύλλογο Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Άγιος Νικόλαος» (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Ζαλοκώστα Σοφία)

13. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης μνήμης για τα 80 χρόνια από τη Μάχη του Μικρού Χωριού με την Αδελφότητα Μικροχωριτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Ζαλοκώστα Σοφία)

14. Διαμόρφωση εισόδου ΑμεΑ στο κατάστημα της Τράπεζας EUROBANK AE (Εισήγηση Επιτρ. Ποιότητας Ζωής) εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης

15. Καθορισμός των ελάχιστων αποστάσεων των σημείων άσκησης στάσιμου εμπορίου από σημεία νομοθετικού ενδιαφέροντος του Δήμου Καρπενησίου (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη Ευδοξία)

16. Έγκριση εκποίησης άχρηστων μεταλλικών αντικειμένων και ορισμός μελών Επιτροπής Εκτίμησης (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Γενιτσαρόπουλος Χρήστος)

17. Παραχώρηση δικαιωμάτων διαρκούς χρήσης οστεοθυρίδων στην Κοινότητα Μεγάλου Χωριού (5η κατασκευή από 65 – 80) (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ

Γεωργία Γκαρίλα

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ