ΑΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Δύο πρώην ανώτατα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, τον Ευάγγελο Κατσιφό και τον Χαρίλαο Γρανίτσα προσλαμβάνει ως άμισθους συνεργάτες του, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, προκειμένου να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, το δημοτικό έργο.

Ο κ. Κατσιφός έχει διατελέσει οικονομολόγος και αυτοδιοικητικός και πιο συγκεκριμένα κατείχε θέση πρώην Δ/ντή Αγροτικής Τράπεζας, Διευθύνοντα αναπτυξιακής ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε, Δημάρχου Αγράφων και τέλος αυτοδιοικητικού επί 25 συναπτά έτη. Ο κ. Γρανίτσας, πλην της θέσης του ως εξαίρετου οικονομολόγου, έχει υπάρξει ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας καθώς διετέλεσε εκτός των άλλων και Περιφερειακός Δ/ντής υπέυθυνος για όλα τα καταστήματα της Εθνικής σε Θεσσαλία και Στερεά.

Οι κύριοι Κατσιφός και Γρανίτσας διαθέτουν όλα τα τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα που προβλέπονται από το νόμο, με πολύ αξιόλογες πρώην επαγγελματικές απασχολήσεις, με επαρκείς γνώσεις και εμπειρίες.

Η επικουρία τους είναι απαραίτητη στο δημοτικό έργο γενικά και σε ειδικότερα θέματα: οργάνωσης, λειτουργίας, προϋπολογισμού, οικονομικών καταστάσεων, ελέγχου, διαφάνειας, διαβούλευσης (Κοινότητες, Συλλόγους, Εκκλησία, λοιπούς φορείς, δημότες), πρόνοιας, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, παιδείας, πολιτισμού, συνοχής, αγροτουριστικής ανάπτυξης, θρησκευτικού τουρισμού,περιβάλλοντος, εκπροσώπησης και συνεργασιών, απογραφής πληθυσμού 2021.

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Παρουσιάστηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο εκδοθείς τόμος των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου που είχε λάβει χώρα στο Καρπενήσι με τίτλο «των Αποδήμων Ευρυτάνων έργα»

Στο Καρπενήσι, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο παρουσιάστηκε ο εκδοθείς τόμος των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου που είχε λάβει χώρα στο Καρπενήσι με

Read More »

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Πινακίδες κατεύθυνσης για τον Δήμο Αγράφων θα μπουν στην περιοχή του Βάλτου, σύμφωνα με την απάντηση του προϊστάμενου συγκοινωνιακών Τεχνικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Κιτσοπάνου

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ