ΑΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ

Κοινοποίηση

Δύο πρώην ανώτατα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, τον Ευάγγελο Κατσιφό και τον Χαρίλαο Γρανίτσα προσλαμβάνει ως άμισθους συνεργάτες του, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, προκειμένου να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, το δημοτικό έργο.

Ο κ. Κατσιφός έχει διατελέσει οικονομολόγος και αυτοδιοικητικός και πιο συγκεκριμένα κατείχε θέση πρώην Δ/ντή Αγροτικής Τράπεζας, Διευθύνοντα αναπτυξιακής ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε, Δημάρχου Αγράφων και τέλος αυτοδιοικητικού επί 25 συναπτά έτη. Ο κ. Γρανίτσας, πλην της θέσης του ως εξαίρετου οικονομολόγου, έχει υπάρξει ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας καθώς διετέλεσε εκτός των άλλων και Περιφερειακός Δ/ντής υπέυθυνος για όλα τα καταστήματα της Εθνικής σε Θεσσαλία και Στερεά.

Οι κύριοι Κατσιφός και Γρανίτσας διαθέτουν όλα τα τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα που προβλέπονται από το νόμο, με πολύ αξιόλογες πρώην επαγγελματικές απασχολήσεις, με επαρκείς γνώσεις και εμπειρίες.

Η επικουρία τους είναι απαραίτητη στο δημοτικό έργο γενικά και σε ειδικότερα θέματα: οργάνωσης, λειτουργίας, προϋπολογισμού, οικονομικών καταστάσεων, ελέγχου, διαφάνειας, διαβούλευσης (Κοινότητες, Συλλόγους, Εκκλησία, λοιπούς φορείς, δημότες), πρόνοιας, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, παιδείας, πολιτισμού, συνοχής, αγροτουριστικής ανάπτυξης, θρησκευτικού τουρισμού,περιβάλλοντος, εκπροσώπησης και συνεργασιών, απογραφής πληθυσμού 2021.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ