Ανακοίνωση – Ενημέρωση απο την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας σας ενημερώνει ότι στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού ,σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης.

Ειδικότερα θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής : Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ. Τ.Ο.)
Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε) και Συνέδρων.

γίνει δια ζώσης αλλά και ηλεκτρονικά .Έναρξη υποψηφιοτήτων από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00 και λήξη την 1 Οκτωβρίου ώρα 19:00.

Στον νομό Ευρυτανίας θα υπάρχουν δυο εκλογικά τμήματα, το πρώτο στο Καρπενήσι( Ζαχ .Παπαντωνίου 2) κ το δεύτερο στην Παλαιοκατούνα Αγράφων ,οι ώρες διεξαγωγής θα είναι από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.,στις εκλογές θα τηρηθεί αυστηρά το
υγειονομικό πρωτόκολλο (χρήση μάσκας ,αποστάσεις ,αντισηπτικό).

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση καθώς κ έντυπα υποβολής υποψηφιοτήτων απευθυνθείτε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε) καθημερινά από τις 6:00μ.μ έως 8:00μ.μ

Ανακοίνωση Αστυνομίας❗️Η κυκλοφορία οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού εχει διακοπεί στις Επαρχιακές Οδούς Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου (θέση «Αραποκέφαλα) και Τροβάτου – Βραγγιανών (Δήμου Αγράφων), θέση «Τρία Σύνορα».

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας Η

ΤΩΡΑ❗️Η κατάσταση του οδικού δικτύου στο Νομό Ευρυτανίας. Σε ποια σημεία απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας: Η

(ΦΩΤΟ) Κοπή βασιλόπιτας ΔΠΕ & ΔΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Στα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με την παρουσία όλων των διοικητικών υπαλλήλων