Ανακοίνωση ΝΟ. Δ.Ε

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ. Δ .Ε) της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας, ενημερώνει τα μέλη της, ότι εν όψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος μας, όσοι έχουν παραλάβει την κάρτα μέλους θα πρέπει μέχρι τις 10-04-2018 να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018,για να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, για το λόγο αυτό πρέπει να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με το παρακάτω τηλέφωνο της Γραμματείας Οργανωτικού:210 9444222.
Όσοι επιθυμούν μπορούν μέχρι τις 04-05-2018  να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την κάρτα μέλους .www.nd.gr

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»