ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Κοινοποίηση

Η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας εκφράζει τη θλίψη και την οργή της για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας στις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την πατρίδα μας. Εκφράζει, επίσης, τα θερμά της συλλυπητήρια και συμμετέχει στο πένθος των οικογενειών των θανόντων.

Πίσω έχουν μείνει πολλές πληγές ανοιχτές, για την επούλωση των οποίων θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Με δεδομένο ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για τρόφιμα, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καλεί τα μέλη της ΕΛΜΕ, τους γονείς και τους μαθητές μας, που μπορούν, να συμμετέχουν σε αιμοδοσία, προκειμένου για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών.

Ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Μπορείτε να προσφέρετε αίμα στους σταθμούς αιμοδοσίας των νοσοκομείων της επικράτειας με αποδέκτη «Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου» και αναφερόμενο νοσοκομείο το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Τέλος ο  Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει προβεί σε δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

•ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418

• ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA

 

Καλούμε τα μέλη μας να συνεισφέρουν και σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

Για το Δ.Σ ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΣΒΕΡΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ