ΆΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00  φωταγωγούμε το δέντρο της πόλης μας μέσα σε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. Σας περιμένουμε όλους να ανταμώσουμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο έλατο και να κάνουμε τη βόλτα μας στη χριστουγεννιάτικη αγορά που θα στηθεί από νέους της πόλης μας αλλά και από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ Ανεμώνη”. Τη βραδιά θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου μας με νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στη συνέχεια ο Δήμος Καρπενησίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου διοργανώνουν μια Λευκή Νύχτα που ξεκινά στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας σε μια προσπάθεια να τονωθεί η τοπική αγορά. Καλούμε όλους τους δημότες του δήμου μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Πολλές μουσικές, κεράσματα αλλά και πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν.  

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ