Αυτό είναι το comeback τραγούδι του ΣΑΡΜΠΕΛ!

Κοινοποίηση

Ο Σαρμπέλ επέστρεψε! Μετά τη σαρωτική του εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο στο Just The 2 Of Us, o αγαπημένος τραγουδιστής, κυκλοφόρησε από την Digital Ray Records το  δισκογραφικό του comeback, με τίτλο “Μου’χεις πάρει το μυαλό”!

Ένα τραγούδι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες της Ανατολής και πλέον με τον στίχο της μοναδικής, Ελένης Γιαννατσούλια και την παραγωγή του Zanis Knock Out, έρχεται να αφήσει το στίγμα του και στην ελληνική δισκογραφία!

Με το μοναδικό ύφος και τρόπο του Σαρμπέλ – δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τόσα χρόνια κανείς δεν κατάφερε να τον μιμηθεί- το νέο τραγούδι θα μας ταρακουνήσει και θα μας “πάρει το μυαλό”.

Το βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Mike Marzz

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο Κ.Ο.Καρπενησίου στην 1η φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο Κ.Ο.Καρπενησίου στην 1η φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ, το διήμερο 25-26 Ιουνίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Λελούδη

Read More »

Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Αγράφων, Έργο προϋπολογισμού 370.000 €

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ