Αυτοψία στον υπο κατασκευή παιδικό σταθμό στην Παλαιοκατούνα

Κοινοποίηση

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Παλαιοκατούνα Αγράφων επίσκεψη της κυρίας Εύας Παπαδάκη Project Manager της HOPEgenesis, για την υποστήριξη κ ολοκλήρωση του Παιδικού Σταθμού, προκειμένου να δει κ από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Ένα έργο που μέχρι το φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί κ θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί παιδιά προσχολικών ηλικιών που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μάθηση και γνώση.

Η Eurolife FFH μαζί με την HOPEgenesis, υλοποιούν πράξεις ουσίας και στέκονται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους.

Έτσι,βοηθώντας τις γυναίκες των Αγράφων, που θέλουν να γίνουν μητέρες με την δωρεάν ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως την ημέρα του τοκετού, προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τόπο μας ανατρέποντας το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και στηρίζοντας τις νέες οικογένειες.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ