Χριστουγεννιάτικες ευχές απο τους επιχειρηματίες της πόλης μας!

Κοινοποίηση

Το ¨Τυροκομείο Κουτρομάνος¨στην οδό Αθ.Καρπενησιώτη 57, εύχεται καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

 

***

Απο το ξενοδοχείο “VILLA VIRGINIA” στο χωριό Βουτύρο,Χρόνια Πολλά!Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και χαρά για όλον τον κόσμο!

***

Η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα απο την “ΕΚΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ “στο 3ο χλμ καρπενησίου-προυσού.

Ευτυχισμένο το 2021!

***

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και η νέα χρονιά να εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.Χρόνια πολλά!

***

Κάθε αστέρι που πέφτει είναι και μία παιδική ευχή. Φέτος ας γίνουν όλες πραγματικότητα…Απο το κατάστημα “πυροσβεστικών ειδών Αλεξάνδρας Παπαδημητρίου”στην οδό Άρη Βελουχιώτη,Χρόνια Πολλά,Καλή Χρονιά!

***

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα. Απο τις “μεταλλικές κατασκευές Γερονίκος”,κατασκευαστικό στο Λογγίτσι Ευρυτανίας, Χρόνια Πολλά,καλή Χρονιά!

***

Υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία. Ας γίνουν οι ευχές σας και όλου του κόσμου πραγματικότητα.Απο το κοσμηματοπωλείο Παναγιωτόπουλος στην οδό Αθ.Καρπενησιώτη 18,Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά!

***

Αν η κάθε ευχή εκφράζει μία ελπίδα,τότε ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν όλες σας οι ευχές.Απο το “mini market ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΤΖΑΝΗΣ”στην οδό ζηνοπούλου 5, Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα!

***

Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Χρώματα, ήχοι, μουσικές & αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα!Απο την Σχολή Μπαλέτου “NICOLA CABRIEL” στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 41,Χρόνια Πολλά!

***

Η Διατροφολόγος “ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑΣΙΟΥ”  στην οδό Κ.ΣΑΚΑΛΗ 4, εύχεται Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2021 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

***

Η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.Απο το “κρεοπωλείο ΚΑΚΟΥΡΑΣ FARM”στην οδό ζηνοπούλου 38,Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά!!

***

 

Σαν το λαμπερό αστέρι που φωτίζει τον ουρανό, ας λάμψει και η ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο.Απο το “κατάστημα εσωρούχων ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ”στην οδό Αθ.Καρπενησιώτη 14 , Ευτυχισμένο το 2021!

 

***

Το νέο έτος να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και Να σκορπίσει χαρά, ευτυχία και υγεία!Απο το “BUYIT4U.gr”στην οδό ζηνοπούλου 21,Χρόνια Πολλά!

 

****************************************************2021****************************************************

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ