Διαδικτυακή διαμάχη Καραμπά-Αρμάγου

Κοινοποίηση

Διαδικτυακή διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα του Βασίλη Καραμπά(μέλους του Συμβουλίου Κοινότητας Καρπενησίου) και του Χρήστου Αρμάγου (προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Καρπενησίου) μετά το ψήφισμα του τοπικού συμβουλίου σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών στην πόλη μας.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι έγραψαν στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook

Να που αποφάσισαν οι πέντε (5) από τα επτά (7) μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Καρπενησίου με καθυστέρηση έξι (6) μηνών να εκδώσουν ψήφισμα για το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.
Τα τέσσερα μέλη Κολλημένος Δημήτρης, Κοντοπάνου Αθανασία, Τσιάρας Κων/νος, Παπαρούπας Παναγιώτης και ο πρόεδρος Χρήστος Αρμάγος μας εξέπληξαν…..
Φυσικά δεν παρεβρεθήκαμε για να μην νομιμοποιήσουμε τις παλινωδίες τους.
Ενώ στις 22/10/2019 στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Καρπενησίου για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος μας αράδιασε κορώνες για την υποταγή του στο κόμμα της Ν.Δ., κάνοντας παράλληλα δηλώσεις «νομιμοφροσύνης» στις αρχές και απόψεις της κυβέρνησης για το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, χωρίς καμία αντίδραση από τους υπόλοιπους τέσσερις (4) συνυπογράφοντες το τωρινό ψήφισμα ο συνδυασμός μας «ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» με εμένα και τον Παναγιώτη Κοντογιώργο τους είπαμε ότι εμείς δεν ανήκουμε στην κατηγορία των σφουγγοκωλάριων κανενός κόμματος αλλά ούτε και των αμήχανων πολιτικά.
Γι αυτό αποχωρούμε και εκδώστε εσείς το ψήφισμα. Εμείς θα αναρτήσουμε τις απόψεις μας για το θέμα στο blog και στο facebook.( Βασίλης Καραμπάς Αυτοδιοικητικός )
Πράγμα το οποίο κάναμε και τις αναδημοσιεύουμε.
Αναδημοσιεύουμε στο τέλος αυτής της ανάρτησης το πρακτικό της τότε (22/10/2019) συνεδρίασης του Συμβουλίου Κοινότητας Καρπενησίου.
Χρειάστηκαν έξι (6)μήνες οι πέντε (5)συνάδελφοί μας για να εκδώσουν το πριν τρεις(3) μέρες ψήφισμά τους
Συγχαρητήρια για τα αντανακλαστικά τους……
«Το Προλαμβάνειν κάλλιον του Θεραπεύειν εστί»…
Ο Δήμαρχος κ. Ν. Σουλιώτης και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δ.Λερογιάννης σίγουρα ενημερώθηκαν από εξαμήνου για τα «καμώματα» των πέντε (5) εκλεκτών τους του Συμβουλίου Κοινότητας.
Έχουν να σχολιάσουν τίποτα;
Χρυσή ευκαιρία να ανοίξουμε ένα διαδικτυακό διάλογο μιας και ο διάλογος εκ του σύνεγγυς αποφεύγεται σαν τον «διάολο με το λιβάνι».
Αναμένουμε και θα θυμίζουμε τακτικά την αναμονή μας….

 

Κάποιες φορές η σιωπή είναι χρυσός όπως
επίσης και ο σεβασμός

Αγαπητοί συμπολίτες θα δανειστώ για άλλη μια φορά το διαδίκτυο και θα απαντήσω στον φίλο μου, κουμπάρο μου και πρώην συνεργάτη μου στον Δήμο Καρπενησίου Βασίλη Καραμπά, όταν ήταν δήμαρχος και εγώ σύμβουλός του. Συγχωρέστε με και ζητώ την κατανόηση σας, αλλά πρέπει να το κάνω για εμένα και τους συνεργάτες μου.(ζητώ την κατανόηση σας για το μέγεθος του κειμένου)
Αγαπητέ Βασίλη, οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύτηκαν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να τους υπηρετήσουμε με σύνεση, σύμπνοια και δημιουργικότητα, παρασύροντας τη δημοτική αρχή στο να είναι πιο δημιουργική και χρήσιμη και θέλουν πιστεύω από εμάς να επιδεικνύουμε εργατικότητα, αλλά κυρίως πολιτικό πολιτισμό τόσο μεταξύ μας όσο και προς αυτούς . Η τελευταία σου ανάρτηση για το προσφυγικό, αλλά και οι προηγούμενες θεωρώ , πως κάθε άλλο παρά προς αυτή την κατεύθυνση είναι και κυρίως η τελευταία σου κάθε άλλο παρά αυτό καταδεικνύει (πολιτικό πολιτισμό).
Οι εκφράσεις σου, με τις οποίες με χαρακτηρίζεις ως υποτακτικό της Ν.Δ , σφουγγοκωλάριο, άτομο που κάνω δηλώσεις νομιμοφροσύνης και αραδιάζω κορώνες και διάφορα άλλα υπονοούμενα που αφήνεις να αιωρούνται με τις διάφορες αναρτήσεις προς το πρόσωπό μου κατά καιρούς είναι λανθασμένες και άδικες. Kαι κάτι ακόμα , πολιτικά αμήχανος δεν υπήρξα ποτέ, διότι στην πορεία μου έχω κάνει τις υπερβάσεις μου, τις ρήξεις και έχω εισπράξει και τα ανάλογα δικαίως και αδίκως .Εσύ πότε ήρθες σε ρήξεις και πότε έκανες υπερβάσεις; Δεν θυμάμαι κάποιες. Πάντα λειτουργούσες με γνώμονα τις ισορροπίες και τους συμβιβασμούς, διότι πάντα ήθελες να είσαι στο παιχνίδι.
Αγαπητέ Βασίλη, γνωρίζεις καλά ότι όταν ασχολούμαι με τα κοινά μιλάω λίγο, αλλά κάνω περισσότερα προς όφελος του τόπου μας, άλλωστε εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από την συνεργασία μας στο παρελθόν ότι πάντα στη ζωή μου αναφέρομαι σε πραγματικά γεγονότα, χωρίς να αυριανίζω , να λαϊκίζω και να αμπελοφιλοσοφώ. Πάντα διέθετα και διαθέτω πολλές ώρες προσφοράς και εργασίας ημερησίως, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μας . Άλλωστε εγώ ποτέ δεν είδα την ενασχόλησή με τα κοινά ως επάγγελμα. Πιστεύω λοιπόν για όλα τα παραπάνω και για άλλα πολλά, οι συμπολίτες μας με έφεραν πρώτο σε ψήφους.
Βασίλη μην είσαι άφιλος, όλοι οφείλουμε κάτι σε κάποιον- η -κάποιους για αυτά που έχουμε καταφέρει στην ζωή μας. Έχεις λησμονήσει ποιός σε παρότρυνε να θέσεις υποψηφιότητα, για να διαδεχθείς τον δήμαρχο Γιάννη Παπαδόπουλο και σε στήριξε μέχρι το τέλος της διαδικασίας; Μήπως ξεχνάς την καταλυτική συμβολή του Θανάση Μπουμπουρή από τα μέσα της διαδικασίας μέχρι τέλους; Φίλε, ο κουμπάρος σου τότε δεν ήταν υποτακτικός, ούτε σφουγγοκωλάριος, ούτε υποτελής ,ούτε πολιτικά αμήχανος , αλλά ήταν και λεβέντης και καλό παιδί, διότι στάθηκε ενάντια στην απόφαση που είχε παρθεί στην ομάδα να διαδεχθεί τον τότε Δήμαρχο ο Κώστας Κρουστάλλης . Εσύ όμως κέρδισες και έγινες Δήμαρχος. (Θυμήσου πως εγώ τότε ήμουν νέος, αλλά πραγματικά υπερβατικός υπεύθυνος και με όρεξη για προσφορά). Βασίλη, να ξέρεις , ποτέ εγώ δεν θα πω σε συνεργάτες μου ελάτε να κουβεντιάσουμε και στο τέλος να ψηφίσουμε αυτό που θέλω εγώ, όπως έκανες εσύ . Και όλες τις εντολές που θα μου αναθέτει το συμβούλιο μας θα τις διεκπεραιώνω και θα είμαι πάντα παρών στην ώρα μου εκεί που πρέπει, χωρίς να με ψάχνουν εναγωνίως όλοι από τον Δήμο και εγώ να είμαι εξαφανισμένος η να προσέρχομαι καθυστερημένος και ετεροχρονισμένα και να βγαίνω εκτός διαδικασίας, επειδή είμαι άκυρος και εκπρόθεσμος. Εσύ ξέρεις τι εννοώ και πού αναφέρομαι, όπως επίσης οι συμπολίτες μας και οι τότε Δημοτικοί άρχοντες. Είναι λυπηρό άνθρωπος σαν εσένα με την τόση εμπειρία στην πολιτική να ολισθαίνει τόσο εύκολα . Έχεις 20 ίσως και περισσότερα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά και αντί αυτή την εμπειρία να την μεταλαμπαδεύσεις στους νεότερους, πέφτεις συνεχώς σε σοβαρά ατοπήματα , θεωρώντας ότι έτσι προσφέρεις , χωρίς να κοιτάς πίσω και να αναγνωρίζεις τις παραλείψεις σου, ολιγωρίες σου και με πόση επιπολαιότητα αντιμετώπισες ως επικεφαλής πολλά και σοβαρά θέματα στην πόλη και το νομό μας (Θυμάσαι που τρέχαμε να προλάβουμε ημερομηνίες για να καταθέτουμε μελέτες και προμελέτες . Δεν διδάχτηκες τίποτα από την αυτοδιοίκητική σου αποχή όλα αυτά τα χρόνια; Δεν έκανες την αυτοκριτική σου; Δεν σε έκανε πιο συνετό και σοφό η πολύχρονη αυτή απουσία; Δεν έμαθες από τα λάθη σου;
Στα συμβούλια ερχόμαστε να συνθέσουμε τις απόψεις μας, να προτείνουμε, να παροτρύνουμε και όχι να βγάζουμε τα απωθημένα μας κάθε φορά, διότι οι συμπολίτες μας έδωσαν συγκεκριμένους ρόλους και θέσεις στις τελευταίες εκλογές. Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, διότι Βασίλη έχουμε πολλές δουλειές να κάνουμε και πολλές υποχρεώσεις. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη !!!!!!!!Είθε το Άγιο Φώς να μας δίνει Φώτιση και Δύναμη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ