ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (για εκμίσθωση σχολικού κυλικείου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου.

Ο  διαγωνισμός   θα   γίνει   στο γραφείο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής που στεγάζεται στο Νέο Δημαρχείο (περιοχή Προφήτη Ηλία)  στις 27 Οκτωβρίου   2016  ημέρα  Πέμπτη   και ώρα 12:30 με  13:30 (λήξη κατάθεσης προσφορών) ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού που ορίστηκε  με την  αριθμ. πρωτ:29-23/9/2016 απόφαση του προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Καρπενησίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γραφείο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής που στεγάζεται στο Νέο Δημαρχείο (περιοχή Προφήτης Ηλίας) τηλ 2237350039 , απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν και τη διακήρυξη του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.  

                                                                                        Καρπενήσι : 27-9-2016       

                                                                                                   Ο Πρόεδρος

 

                                                                                                Κλεομένης Λάππας

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ