« Διάζωμα»

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον Πρόεδρο του Σωματείου « Διάζωμα» κ. Σταύρο Μπένο και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την άριστη διοργάνωση της 4ης Συνάντησης του Σωματείου « Διάζωμα» με θέμα « Πολιτιστική Διαδρομή στα μνημεία φύσης και πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας» καθώς και για την επιλογή του τόπου μας για την πραγματοποίησή της. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστεί ο Δήμος μας σε σημαντικές προσωπικότητες των Γραμμάτων και της Οικονομίας της χώρας μας και να δοθεί ένα βήμα ανόδου της πολιτισμικής κληρονομιάς της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης παρευρέθηκε στη τριήμερη συνάντηση του Σωματείου, χαιρέτησε τα εταιρικά του μέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της συνάντησης.  

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ