Δήλωση Άρη Τασιού για τα έργα στο Γυμνάσιο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την επίλυση ενός σημαντικού θέματος της περιοχής, αυτό της χρήσης και της αναβάθμισης του περιβάλλοντος – προαύλιου χώρου, του αμφιθεάτρου της βασικής βιβλιοθήκης και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΓΕΝ.ΛΥΚΕΙΟΥ- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ζητήσαμε από τον Δήμο Καρπενησίου να συντάξει συγκεκριμένη μελέτη για την εκτέλεση του έργου το οποίο και χρηματοδοτήσαμε με το σημαντικό ποσό των 2 εκ €. Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε από τον Ιούλιο του 2018, υλοποιείται από την Περιφέρεια και βαίνει προς ολοκλήρωση. Είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει πλήρως και θα δώσουμε προς χρήση ένα πρότυπο σχολικό συγκρότημα, το οποίο θα συνάδει τόσο με το ιστορικό κτήριο του σχολείου όσο και με την γενικότερη ταυτότητα της περιοχής όπως έχει διαμορφωθεί.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ