δημοπράτηση νέων έργων του Δήμου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Αρχίζει η δημοπράτηση των νέων έργων του Δήμου Καρπενησίου προυπολογισμού τουλάχιστον 360.000€. Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης των έργων  στην συνεδρίαση της 21ης Μαρτίου 2017 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρπενησίου και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν οι διαγωνισμοί. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης , τονίζει ότι « Ο Δήμος Καρπενησίου μπαίνει σε μια περίοδο δημοπράτησης έργων στην πόλη και στα χωριά , έργα τα οποία λύνουν προβλήματα παράλληλα όμως δίνουν και θέσεις εργασίας , που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας στις δύσκολες μέρες που περνάμε .Από εδώ  και πέρα θα έχουμε συνεχόμενες δημοπρατήσεις έργων τα οποία θα αντιμετωπίζουν και τις ζημιές που άφησε πίσω του ο βαρύς χειμώνας που πέρασε». 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ