ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ || Έκκληση για μείωση στην κατανάλωση του νερού

Κοινοποίηση

Η υπερκατανάλωση και η αλόγιστη χρήση νερού έχουν ως αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να παρατηρηθούν σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση πολλών Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καρπενησίου καθώς και στην πόλη του Καρπενησίου. Θερμή παράκληση προς όλους τους καταναλωτές για περιορισμό άμεσα της σπατάλης και της αλόγιστης χρήσης του νερού. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο απαραίτητο την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε για οικιακή χρήση μόνο.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε
προσπάθεια για την εξοικονόμησή του.

Όλοι μας πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωση του νερού, να κάνουμε ορθολογική χρήση, έτσι ώστε και αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό από κανένα σπίτι.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ