Έφυγε απο τη ζωή ο Ευρυτάνας Ομογενής Ελευθέριος Περούλας

Κοινοποίηση

Έφυγε απο τη ζωή χθές 1η Νοεμβρίου ο ομογενής των ΗΠΑ με καταγωγή απο τη Δυτική Φραγκίστα Ελευθέριος Περούλας.

Ο κ.Περούλας ηταν ιδρυτής ενος απο των κορυφαίων ελληνοαμερικανικών δημόσιων σχολείων της Β.Καρολίνας του Socrates Charter School (Ακαδημία Σωκράτη).

Η κα Χρύσα Σουλιώτη-Δικηγόρος  έγραψε στα social media για την απώλεια του Ευρυτάνα Ομογενή :

Ονομάζονταν Ελευθέριος Περούλας και κατάγονταν από την Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας.

Κοίταγε πάντα ψηλά και ευγνωμονούσε…για όσα ο θεός του έδωσε ..πίστευε σε “Αυτόν” και στην Πατρίδα….την ανέφερε και βούρκωνε….. Αν τον ρωτούσες τι πίστευε ως το υπέρτερο αγαθό θα σου έλεγε …την Παιδεία …. την γνώση μέσα από την μάθηση…εκπαιδευτικός και ο ίδιος και λάτρης της ιστορίας και του πολιτισμού …Στην Αμερική μεγαλούργησε και μας έκανε όλους περήφανους.Με το Socrates Academy έκανε ένα όνειρο του πραγματικότητα αλλά και τον ελληνικό πολιτισμό γνωστό σε όλο τον κόσμο..”.έχουμε πολύ μεγάλη λίστα αναμονής Χρύσα μου ” ,μου λέγε κάθε φορά και με ξαναγούσε στα κτήρια της ακαδημίας στο CHARLOTTE της Αμερικής και εγώ τον κοιτούσα και τον θαύμαζα….για την καλοσύνη του, την πατρικότητα του, την αγάπη του για τα παιδιά…. Με πολύ περιφάνεια και πολύ αγάπη .. κάθε μαθητής κάθε βραβευμένος της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής, κάθε επωφελούμενος…..πρεπει να γνωρίζει ότι του οφείλει πολλά….

Η ομογένεια είναι πολύ φτωχότερη και η πατρίδα μας επίσης …Καλό Αιώνιο Ταξίδι ..

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ