Εγκαίνια Πλατειών Τ.Κ. Παλαιοκατούνας

Κοινοποίηση

 

Την περασμένη Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των πλατειών της Τ.Κ. Παλαιοκατούνας, ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου Αγράφων, προϋπολογισμού 595.000,00 ευρώ.

Το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία του Δημάρχου Αγράφων, Αντιδημαρχών, Δημοτικών Συμβούλων, Τοπικών Συμβούλων, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τσιτσάνη και αρκετού κόσμου τελέσθηκαν τα εγκαίνια των πλατειών από τους ιερείς της περιοχής.

Ο Δήμαρχος κ. Μπαμπαλής, λίγο πριν κόψει την κορδέλα και εγκαινιάσει την πλατεία, μίλησε για το μεγάλο αυτό έργο, για το πως σώθηκε η χρηματοδότηση του και για το τι αγώνας δρόμου δόθηκε από το Δήμο και τη Τεχνική Υπηρεσία, έτσι ώστε να μεταφερθεί το έργο από το παλιό στο νέο ΕΣΠΑ. Ευχαρίστησε θερμά όλους όσους έτρεξαν και δούλεψαν για να παραδοθεί αυτό στο στολίδι στους κατοίκους της Παλαιοκατούνας.

Αμέσως μετά ακολούθησε η σχεδόν τρίωρη συναυλία με τους Ηλία Κλωναρίδη, Θεοδοσία Στίγκα και Δημήτρη Κοντογιάννη, οι οποίοι παρουσίασαν ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα και όσοι βρέθηκαν εκεί πραγματικά το απόλαυσαν.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ