Εγκαίνια Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Γρανίτσα

Κοινοποίηση

Στη εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου στην Γρανίτσα Ευρυτανίας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, όπου πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος, τον αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη. Η ίδρυση του Κλιμακίου κρίθηκε αναγκαία για την άμεση επιχειρησιακή δράση, αφού καλύπτει τομέα ευθύνης ο οποίος είναι απομακρυσμένος από τις πλησιέστερες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, Στελέχη της Ομάδας Πρώτης Απόκρισης (ΟΠΑ) της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτές, Υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι Τοπικής Αυτοδιοίκηση, και πλήθος κόσμου.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ