Εγκατάσταση αυτόματων απινιδωτών από την ΠΕ Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Στην παράδοση για την εγκατάσταση δυο αυτόματων απινιδωτών προέβη σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός στην έδρα της Π.Ε. Ευρυτανίας, στο πλαίσιο της δράσης που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε όλη τη Στερεά. Οι απιδινωτες θα εγκατασταθούν στην πλατεία στο Ραπτόπουλο
πλησίον του χώρου του πρώην Δημαρχείου και στην πλατεία στο Καρπενήσι στην είσοδο του Δημαρχείου σε ειδικά διαμορφωμένο κυτίο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτενή παρουσίαση από το εξειδικευμένο προσωπικό της προμηθεύτριας εταιρείας, των δυνατοτήτων και βημάτων ασφαλούς και αποτελεσματικής λειτουργίας των αυτόματων απινιδωτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στη δράση τους εθελοντές που θα αναλάβουν την εγκατάσταση και χρήση των απινιδωτών, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κάνει ένα ακόμη βήμα στην ενίσχυση των μέσων άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις άμεσης ανάγκης. Ο εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής είναι ειδικά σχεδιασμένος για εύκολή χρήση δημόσιας πρόσβασης για να προσφέρει σωτήρια απινίδωση μέσα στα πρώτα κρίσιμα λεπτά και μέχρι η επαγγελματική φροντίδα να είναι διαθέσιμη.

 

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ