Εκδηλώσεις Δήμου καρπενησίου

Κοινοποίηση

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικότατες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τριήμερο.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον “Παιδικό Καρκίνο” με πρωτοβουλία του Συλλόγου εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών. Η εκδήλωση περιελάμβανε εισηγήσεις από την Πρόεδρο του Συλλόγου “ Φλόγα” κ. Μαρίας Τρυφωνίδη και της Παιδιάτρου- Αιματολόγου- Ογκολόγου κ. Πολυχρονοπούλου Σοφίας, καθώς και την προσωπική μαρτυρία της κ. Σοφίας Τζακώστα. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου “ Ευρύφωνο”. 

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι γυναίκες του Δήμου μας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μexoxo, με την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου και του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας. Οι ομιλήτριες ανέλυσαν τα επιχειρηματικά τους βήματα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να δημιουργήσουν επιτυχημένες και βιώσιμες επιχειρήσεις. Σημαντική ήταν και η παρέμβαση της κ.Μαρίας Λόη , ζωντανά από τη Νέα Υόρκη, που μίλησε για τη δυνατότητα ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας των γυναικών. Ευχαριστούμε θερμά την Ιδρύτρια και Διευθύνων Σύμβουλο του Mexoxo κ. Αναστασία Ελπίδα Κόκκοτα, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης .

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ