Εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Αθανάσιου Καρπενησιώτη

Κοινοποίηση

Τιμήσαμε στη γενέτειρά του,τον Άγιο ΑνδρέαΕυρυτανίας,τον αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Αθανάσιο Καρπενησιώτη.Μια εκδήλωση του Δήμου Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρπενησιωτών Αθήνας “Το Βελούχι”, όπου παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Ευαγγελοδήμουμε τίτλο “Θανάσης Καρπενησιώτης “ από τις εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος.

Πάνω από 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στο χωριό του Άγιου Αδρέα όπου αρχικά τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του ήρωα. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καρπενησίου κ. Τάσος Κουτσοθεόδωρος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας “Το Βελούχι” κ. Μαρία Παπαϊωάννου.

Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησαν η επιμελήτρια της έκδοσης κ. Κατερίνα Τσιούμα και στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός κ. Διονύσης Παρούτσας. Την όμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας του βιβλίου και δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ευαγγελοδήμος που παρουσίασε τα κίνητρα που τον ώθησαν στη συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου.

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Δημήτρη Ευγγελοδήμο για το εξαιρετικό βιβλίο που μας χάρισε και να του ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο!

               

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ