🆕 Έλλη Κοκκίνου – «Μισοτελειωμένη»

Κοινοποίηση

Η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μισοτελειωμένη», που κυκλοφορεί, από την Panik Records, μαζί με music video.

Η επιτυχημένη κι αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει να μας χαρίζει επιτυχίες, γράφοντας τη δική της σελίδα στην ελληνική μουσική, μέσα από ένα δυνατό ερωτικό ζεϊμπέκικο, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη.
Το «Μισοτελειωμένη», βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των YouTube Trends, ενώ έχει ήδη κερδίσει, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του, τόσο την αγάπη του κόσμου όσο και το ραδιοφωνικό airplay.

Το «Μισοτελειωμένη» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο συναίσθημα music video, με την Έλλη Κοκκίνου, πάντα εντυπωσιακή και λαμπερή, να μας μεταφέρει και μέσα από τις εικόνες τη δύναμη που έχει ο έρωτας ακόμα κι όταν έρθει ο χωρισμός. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Την ίδια στιγμή, η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζει τις νέες live εμφανίσεις της, μετά την επιτυχημένη της συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή στο «Barbarella Live Athens», ενώ βρίσκεται και στο studio ηχογράφησης προετοιμάζοντας το ολοκληρωμένο album της, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ