« Ενημερώνομαι – Δυναμώνω – Διεκδικώ»

Κοινοποίηση

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποίησε ημερίδα στην Αγία Τριάδα , το Σάββατο 14 Οκτωβρίου , με θέμα « Ενημερώνομαι – Δυναμώνω – Διεκδικώ» και  παρουσίαση των  Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναλυτική παρουσίαση του Κέντρου Κοινότητας , του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ Ανεμώνη , από τους αντίστοιχους αρμόδιους υπαλλήλους.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου , με τον Πατέρα  Ιλαρίων, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Καρπενησίου ,  που μίλησε για την Εκκλησία και την ψυχική νόσο καθώς και ο Σύλλογος Γονέων &Κηδεμόνων Αμεα ΠΕ Ευρυτανίας , με την Πρόεδρο κ. Κριπάση , η οποία έκανε σύντομη αναφορά στις δράσεις του συλλόγου και τοποθετήθηκε για την κοινωνική πολιτική του Δήμου καταθέτοντας προτάσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γκαρίλα , ο Πρόεδρος ΤΚ Δομιανών κ. Κουτρής , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοντογιώργος , οι αιδεσιμότατοι π.Ηλίας και π.Νεκτάριος  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιατριαδητών κ. Καρβέλης. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ