Ενημέρωση απο την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω χιονοπτώσεων, είναι η εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας – Φωκίδας
Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας
 Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 27 η χ/θ έως την 35 η χ/θ, λόγω χιονόπτωσης, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, ενώ η κίνηση των λοιπών οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
 Στην Επαρχιακή οδό Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου Ευβοίας, από την 3 η χ/θ έως την 6 η χ/θ (Παραλία Στομίου προς Πλατάνα), λόγω καθίζηση του οδοστρώματος και κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί και η κίνηση τους γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Λεπούρων – Κύμης (μέσω Οξυλίθου).
 Στην 9 η χ/θ της Επαρχιακής οδού Λουτρών Αιδηψού – Λίμνης Ευβοίας (περιοχή Ήλια), λόγω κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 8 η χ/θ έως την 40 η χ/θ,
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 8 η χ/θ έως την 40 η χ/θ,
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 3 η χ/θ έως την 13 η χ/θ, καθώς και

 επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Στενώματος από την 2 η χ/θ έως την 15 η χ/θ. Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 52 η χ/θ έως την 64,7 η χ/θ.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Μητροπολιτικός Ναός Αγίας Τριάδας Καρπενησίου||Λατρευτικό Πρόγραμμα της Εβδομάδας

Στηρίζοντας την οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων και συγχρωτισμού σε κλειστούς χώρους, σεβόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας ακροατών, μέσω της σελίδας του Ράδιο Καρπενήσι

Read More »

Μητροπολίτης Καρπενησίου||Μην απελπίζεστε να έχετε ελπίδα στον Θεό μας,ο λαός τούτος στο παρελθόν πέρασε πάρα πολλές φορές δύσκολες στιγμές

Με Αρχιερατική θεία λειτουργία και δοξολογία εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της θεοτόκου ,στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας Καρπενησίου,χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ Γεωργίου. Σ τις

Read More »

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τασιού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Σήμερα, σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία, τιμούμε την Επανάσταση του 1821, το σπουδαιότερο γεγονός της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ