Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

Κοινοποίηση

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 στο Θεραπευτήριο  Χρονίων Παθήσεων (Γηροκομείο) Ευρυτανίας η ειδική εκδήλωση απονομής υποτροφιών σε αριστεύσαντες μαθητές που αποφοίτησαν το σχολικό έτος 2016-2017 από τα  Γενικά Λύκεια και  ΕΠΑΛ του Νομού Ευρυτανίας, που διοργάνωσε η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ».

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, η Πρόεδρος του «Βελουχιού» κ. Ευθαλία Νικοπούλου, ο πρώην Πρόεδρος του «Βελουχιού» κ. Αθ. Νικόπουλος, ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος του «Βελουχιού» κ. Δημ. Τσόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας κ. Αρ. Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων κ. Νικ. Λυκοκάπης, ιερείς, εκπρόσωποι υπηρεσιών, συλλόγων και φορέων του Νομού, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και πολλοί ομογενείς  Ευρυτάνες.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του “Βελουχιού” στην Ελλάδα κ. Παντελής Βλάχος, ο οποίος στην ομιλία του εξέθεσε τους σκοπούς της Ένωσης και την προσφορά της στην πατρίδα Ευρυτανία.

 

Το χρηματικό ποσό των 5000 δολαρίων ΗΠΑ (κατανεμημένο ισόποσα) και οι τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν αντίστοιχα στους εξής απόφοιτους των Γενικών Λυκείων και  ΕΠΑΛ του Νομού:

1.      Ασπροποταμίτη Δήμητρα του Μιχαήλ του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.

2.      Γκρίζη Φωτεινή του Ηλία του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.

3.      Γραβιάς Ιωάννης του Αθανασίου του 1ου ΕΠΑΛ Καρπενησίου.

4.      Τσιρώνη Αθανασία του Νικολάου των Λυκ. Τάξεων Φουρνά

5.      Τσιαμπόκαλου Ελένη του Σωτηρίου των Λυκ. Τάξεων Γρανίτσας.

6.      Μαραγκούλα Βασιλική του Χαραλάμπους των Λυκ. Τάξεων Ραπτοπούλου.

7.      Οικονόμου Κωνσταντίνα του Γεωργίου των Λυκ. Τάξεων Ραπτοπούλου.

                       

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ