Επαναληπτικές εκλογές στην ΤΚ Επινιανών

Κοινοποίηση

Επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Επινιανών του Δήμου Αγράφων για την κάλυψη των κενών θέσεων τοπικών συμβούλων (τακτικών και αναπληρωματικών) μετά τον ξαφνικό χαμό του Προέδρου Ελευθέριου Αβράμπου.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 29η Απριλίου 2018, ημέρα Κυριακή, θα αρχίσει την 07:00π.μ. ώρα και θα λήξει την 19:00μ.μ. στο υπ’ αριθμ. 4ο Εκλογικό Τμήμα (Πρώην Κοινοτικό Γραφείο Επινιανών) της Τοπικής Κοινότητας Επινιανών του Δήμου Αγράφων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ανωτέρω ψηφοφορία για την εκλογή των ανωτέρω τακτικών και αναπληρωματικών τοπικών συμβούλων έχουν μόνο οι εκλογείς οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τοπικού Διαμερίσματος Επινιανών του Δήμου Αγράφων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Μετά τις νόμιμες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας ανακήρυξε τους υποψηφίους συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Επινιανών του Δήμου Αγράφων για τις προκηρυχθείσες επαναληπτικές εκλογές της 29ης Απριλίου 2018,  του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Επινιανών είναι:

Γαντζούδης Κωνσταντίνος του Βελισσάριου

Ζαρκάδα Σπυριδούλα του Νικολάου

Σκλαπάνης Χαράλαμπος του Παναγιώτη

Τσάκνη Ευαγγελή του Κωνσταντίνου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ