Έπεσε η αυλαία του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου Αγράφων

Κοινοποίηση

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου Αγράφων, με την εκδήλωση  που συνδιοργάνωσε με το Κατηχητικό Σχολείο Κρέντης της Ι.Μ. Καρπενησίου και το Σύλλογο Νέων Κρέντης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στην κεντρική πλατεία Κρέντης, παρουσία σχεδόν όλων των κατοίκων του χωριού, αλλά και πάρα πολλών επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η αναπαράσταση του ξεφλουδίσματος καλαμποκιού, παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα των ενηλίκων και των μικρών παιδιών του Κατηχητικού, που έκλεψαν την παράσταση, ενώ τιμήθηκαν η ιατρός κ. Αντωνία Τσίνα, ο Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Ανδρέας Καμπιζιώνης, η πρόεδρος των Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» κ. Ελευθερία Νικοπούλου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Δημήτρης Πέγκας και το Ράδιο Βούλπη για την προσφορά τους.

Τέλος απονεμήθηκαν και οι πρόοδοι των μαθητών του παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καρπενησίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων Λεωνίδας Τελώνης, Γρηγόρης Παπαθανάσης, Τσιάμης Θεόδωρος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου που γέμισαν την κεντρική πλατεία Κρέντης.

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ