Επί ποδός ο μηχανισμός της Αντιπεριφέρειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας για την κακοκαιρία “Λέανδρος”. 24 Μηχανήματα (14 εκχιονιστικά και 10 Γκρέιντερ) της Αντιπεριφέρειας, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τασιού ξεκίνησαν από τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα τυχόν προβλήματα από την βραδινή χιονόπτωση.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Επενδύουμε στην Υγεία. Ενισχύουμε τις υπηρεσίες για κάθε πολίτη!»

Έργα και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση, τον εξοπλισμό, αλλά και την στελέχωση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, στο πλαίσιο

Read More »

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Στέλνουμε ηχηρό και ομόθυμο αίτημα διατήρησης των Περιφερειακών Προγραμμάτων Συνοχής»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός προήδρευσε της 5 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ