Επίσκεψη Μπακογιάννη στη Δυτική Φθιώτιδα

Κοινοποίηση

Την Σπερχειάδα και τη Μακρακώμη Φθιώτιδας επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας, Ευθύμιο Καραΐσκο, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, για την παρακολούθηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη Δυτική Φθιώτιδα.

 

Ο κ. Μπακογιάννης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ε. Παπαευθυμίου και ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας για την πορεία των παρακάτω έργων, συνολικού προϋπολογισμού 65.590.000 ευρώ:

 

 

·         ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ  ΕΟ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΕΩΣ ΕΞΟΔΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ Π/Υ 25.000.000,00 €

 

·         ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ Π/Υ 150.000,00 €

 

·         ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΞΥΑ Π/Υ 5.000.000,00 €

 

·         ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Π/Υ 500.000,00 € 

 

·         ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 18 ΠΥΡΓΟΣ – ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ Π/Υ 100.000,00 €

 

·         ΓΕΦΥΡΑ ΙΝΑΧΟΥ Π/Υ 2.000.000,00 €

 

·         ΑΔΡΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΒΙΣΤΡΙΖΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Π/Υ 27.000.000,00 €

 

Ο κ. Μπακογιάννης είχε επίσης  την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής για τις ανάγκες, τα προβλήματα και τα υπόλοιπα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν, ενώ στις δηλώσεις του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο προσφάτως συμβασιοποιημένο έργο της αποκατάστασης ζημιών αλλά και των παρεμβάσεων για την βελτίωση του οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, το οποίο ξεκινά άμεσα.


«Σήμερα μίλησα με πολλούς κατοίκους και επαγγελματίες της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης. Μέσα σε αυτό το προβληματικό περιβάλλον που ζούμε όλοι μας, οφείλουμε τουλάχιστον να κάνουμε αυτά που πρέπει για να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα στις γειτονιές που ζούμε, στις πόλεις που μεγαλώνουν τα παιδιά μας και στους δρόμους που κινούμαστε. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλα τα έργα που ξεκινάμε, υλοποιούμε  ή προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότησή τους. Στη Φθιώτιδα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά έχουμε ξεκινήσει ήδη και προχωρούμε για να λύσουμε βασικά προβλήματα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπακογιάννης.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ