“ Έξυπνες Πόλεις για μια Έξυπνη Περιφέρεια”

Κοινοποίηση

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 στη Χαλκίδα η ημερίδα με θέμα: “ Έξυπνες Πόλεις για μια Έξυπνη Περιφέρεια” από τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  

Στην ημερίδα έλαβε μέρος ως εισηγήτρια η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κραπενησίου κ. Γιάννα Χορμόβα, η οποία υπογράμμισε τις έξυπνες εφαρμογές στο Καρπενήσι και την επιτακτική ανάγκη μετεξέλιξης.

Την ημερίδα χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ν. Σμύρνης κ. Μιχάλης Χρηστάκης. Βασικός ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν: ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Θέμης Χειμάρας, ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας COSMOTE, CISCO, ΚΑΥΚΑΣ, OTS κ. Γιώργος Αβραμίδης, ο καθηγητής ρομποτικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Κουμπουλής και έκλεισε η κ. Ιωάννα Σαμπράκου, σύμβουλος του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο  Πιτσιόρλα.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ