Ευχαριστήριο μήνυμα Καρδαμπίκη προς το φαρμακείο ΣΙΑΠΚΑΡΑ

Κοινοποίηση

Ως Δήμος Αγράφων θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη  συνεισφορά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε στην δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία, το φαρμακείο ΣΙΑΠΚΑΡΑ για την προσφορά τους σε ιατρικό υλικό προκειμένου να δοθεί στα σχολεία της περιοχής μας.

Είναι σπουδαίο και συγκινητικό όταν άνθρωποι ορμώμενοι μόνο από συνειδητή και αυθόρμητη αντίδραση, κινητοποιούνται, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την υποστήριξή τους στην τοπική μας κοινωνία.

Έτσι στα πλαίσια μιας στοχευμένης αλληλεγγύης, το φαρμακείο ΣΙΑΠΚΑΡΑ που εδρεύει στην Κόρινθο έδειξε την κοινωνική ευαισθησία του, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο κοινωφελούς δράσης και χάρισε 20 ιατρικά θερμόμετρα υπέρυθρων μετώπου όπου μετρούν με ακρίβεια τον πυρετό του σώματος χωρίς επαφή, με υπέρυθρες και έτσι προστατεύονται μαθητές και εκπαιδευτικοί από τις ιώσεις και μεταδοτικές ασθένειες , για να δοθούν σε σχολεία του Δήμου μας.

Ένα εργαλείο ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μέρες που διανύουμε και εξυπηρετεί την εκπαιδευτική μας κοινότητα με τον καλύτερο τρόπο.

Θερμές ευχαριστίες!!!

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ