Εύη Κονιαβίτη:Απόψε στις 20:00 και χωρίς κόσμο το άναμμα των 2 χριστουγεννιάτικων δέντρων

Κοινοποίηση

Απόψε στις  20:00 ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Νίκος Σουλιώτης θα ανάψει τα δυο φυσικά έλατα στην κεντρική μας πλατεία όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική μας εκπομπή #INFO975 η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Εύη Κονιαβίτη.Λόγω των περιοριστικών μέτρων η φωταγώγηση θα γίνει χωρίς την παρουσία πολιτών και θα μεταδοθεί ζωντανά απο το κανάλι μας στο Youtube RADIO KARPENISI μέσω του ρεπόρτερ μας Πάνου Καραγιάννη.

Για τον στολισμό της πόλης η κα Κονιαβίτη ανέφερε:<<Φέτος στολίσαμε νωρίτερα την πόλη μας για να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας,ελπίδας,χαράς,να δώσουμε ένα μήνυμα αγάπης όσο και αν είναι μια περίεργη και δύσκολη χρονιά>>, ενω για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη μπάλα που γεμίζει φως την πλατεία μας είπε χαρακτηριστικά:<<Η χριστουγεννιάτικη επισκέψιμη μπάλα ηταν στα σχέδια μας από πέρυσι ,δυστυχώς δεν τα είχαμε καταφέρει. Φέτος όμως που δεν κάναμε εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας, μας δόθηκε η ευκαιρία να επενδύσουμε στον χριστουγεννιάτικο εξοπλισμό ώστε να έχουμε ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο κόσμημα στην πλατεία μας. Έτσι θα δίνετε η ευκαιρία στους δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες, όχι μόνο φέτος,αλλά να είμαστε καλά σε όλες τις χρονιές που έρχονται,να φωτογραφίζονται και να μεταφέρουν χριστουγεννιάτικες εικόνες της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Το κόστος της ανέρχεται στα 8.200€. Έγινε έρευνα αγοράς από βιοτεχνία στην Αθήνα από μεγάλο κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη,από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και από ντόπιους προμηθευτές. Κατόπιν συλλογής προσφορών και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες περί προμηθειών διατάξεις καταλήξαμε στη πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά που είναι από κατάστημα της πόλης μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενισχύουμε την τοπική μας οικονομία>>.
Στην συνέντευξη της μεταξύ άλλων η κα Κονιαβίτη εξέφρασε την ευγνομωσύνη της προς το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό που είναι οι ήρωες της νέας παγκόσμιας αυτής πραγματικότητας.<<θέλω να πω ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας ,στους υγειονομικούς μας,και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους στο Νοσοκομείο Καρπενησίου που έχουν ονοματεπώνυμο>>.
Τέλος ευχήθηκε <<Ουσιαστικά εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο,να τελειώσει ομαλά η πανδημία χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες ώστε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω,να έχουμε τη ζωή στα χέρια μας,να φύγει αυτός ο εφιάλτης.Καλές γιορτές με υγεία σε όλους τους δημότες μας με πολλή αγάπη>>.
Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ